úterý 15. března 2011

"Kopni mě a já kopnu někoho jinýho.."

Aneb toliko k loajalitě na VŠCHT :).

Výjimečně je úterý a ne středa, kdy obvykle lezu po internetu a snažím se zabavit. Sedět na 3hod přednášce a netušit, o čem přednášející mluví, je celkem zajímavá činnost - člověk si aspoň udělá, co potřebuje, dopíše si, co potřebuje, atd.. Radši se nebudu rozepisovat o tom, co se na přednáškách dělá :).

Událostí za poslední tejden moc nebylo - škola pořád stojí, Země se pořád točí. Jediný, co by stálo za řeč, je minulá středa.

Skoro jsem nedoufala, že po tak dlouhý zimě někdy spolu s jarem přijde i teplo. Minulou středu se tak stalo - po dlooooouhé době bylo nebe bez mráčku, teplota se na sluníčku vyšplhala přes deset stupňů a tak nás s kamarádkou nenapadlo nic lepšího, než vytáhnout inlajny a jít se trochu provětrat. Jely jsme podél Vltavy od Bráníka směrem na Zbraslav. Ač bylo teplo, dost jsme profoukly, páč u řeky to přecejen fouká trochu víc. Po dvou hodinách jsme toho měly plný kecky a zabalily jsme to se slovy, že při nejbližší příležitosti dáme repete :).

Další věc, co bych ráda brzo zrealizovala, je frisbee. Osvědčil se park na Letný a nebo Křížek - ale to chce ještě teplejší počásko, klíďo i šíšu a hlavně volný odpoledne bez stresu. Nebo petanque, to je to samý :).

Dneska je zas hezky, dokonce je i teplejc než minulej tejden. Ale škola je přednější, takže inlajny maj teď smůlu. Škoda. Ale třeba to zas brzo vyjde:)

Suma sumárum, přeju pevný nervy ve škole/práci a sportu zdar! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat